ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας!

 

 

Η Εταιρεία CargoLux ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν 10 χρόνια, με κύρια ενασχόληση την σχεδίαση, κατασκευή και παραγωγή μπαγκαζιέρων, κοτσαδόρων και τρέϊλερ.

Σκοπός του παρόντος Site είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες με τα προϊόντα της δικιά μας εταιρείας και άλλων εταιρειών διαφορετικών προιόντων. 

 Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

 

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας ως γνώμονα τους εξής τέσσερις βασικούς ηθικούς κώδικες:

 1. Ποιότητα σε Χαμηλές Τιμές. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία των επώνυμων προϊόντων μας συνδυάζονται ιδανικά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
   

 2. Σεβασμός στον Πελάτη     

  • Άμεση ανταπόκριση στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, με καθημερινή ανανέωση των προϊόντων και προσθήκη όλο και περισσότερων.

  • Γρήγορη αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.

  • Συνεχής τεχνολογική υποστήριξη και βοήθεια για ότι απορία δημιουργηθεί στον πελάτη, με ένα απλό τηλέφωνο.
    

 3. Πρωτοπορία

  • Εύκολη επιλογή και παραγγελία των προϊόντων μέσω διαδικτύου, χωρίς άσκοπο χάσιμο χρόνου, που στις μέρες μας είναι πιο πολύτιμος από ποτέ.

  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολλές κατηγορίες.

  • Ωραίες και μοντέρνες συσκευασίες.

  • Προσφορές και δώρα.
    

 4. Δυναμισμός. Συνεχής αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών και των προκλήσεων της αγοράς, καθώς και συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση του καταστήματός μας  και η περαιταίρω επέκτασή του σε διάφορους τομείς. Η επανάπαυση και η στατικότητα δε χωρούν στην φιλοσοφία και τη νοοτροπία της CargoLux.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας :2114099891,  6947327310 

 

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Γιαννης Αγγελόπουλος